Slutade med hockey 2014 – nu gör klubbikonen comeback

Han slutade med hockey 2014 efter bara tolv matcher den sista säsongen. Nu gör klubbikonen comeback.
– Vi har gjort ett avtal som löper match för match, säger Daniel Håkansson.

Trojas förre lagkapten Johan Andersson gör comeback. Han slutade med hockey 2014, han lämnade beskedet den 1 januari, Nu nära fem år senare är det dags för comeback i moderklubben. Han har tränat med klubbens J20 och nu är han redo att ta på sig matchtröjan igen.

– När Johan berättade för mig om sina tankar på att återvända till ishockeyn gjorde vi upp en plan för att ge honom rätt förutsättningar, berättar sportchef Daniel Håkansson. Det bästa för Johan för att komma igång och samtidigt smyga lite under radarn, var att träna nästan två månader fram till jul med juniorerna för att se om kroppen svarade på rätt sätt. Och att sedan efter det testa med A-laget, säger Daniel Håkansson, sportchef i Troja Ljungby till hemsidan och fortsätter:

– Vi har gjort ett avtal som löper match för match och så får vi se vad detta slutar. Johan har meriter som få andra kan mäta sig med och han har egentligen inget mer att bevisa. Men han har en passion för att spela ishockey och han har en grym inställning till vad som krävs för att vinna matcher. Han kommer tillföra vårt lag oerhört mycket på alla plan. Välkommen tillbaka ”Bagarn”.

Ska förstärka ytterligare

Trojas sportchef lovar ytterligare förstärkningar inför det nya året.

– Jag tycker det är härligt att det finns ett sådant engagemang och intresse bland våra supportrar. Jag kan bara säga att när det gäller förstärkningar ska dessa spelare ”göra skillnad” och då gäller det att vara noggrann i det arbetet. Hur som helst ska vi bli bättre under resans gång, säger han och fortsätter:

– Vi har redan idag en intressant och spännande trupp, som till slut placerade sig som tvåa i grundserien. Vi har även duktiga juniorer som definitivt är med och slåss om platserna.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN