Foto: Bildbyrån

Under tisdagen presenterade Troja sitt andra nyförvärv. Jesper Thörnberg, ansluter närmast från den HockeyAllsvenska konkurrenten, Björklöven.
– Vi har en son på åtta månader och känner att vi vill komma närmare släkt och vänner, säger Jesper Thörnberg om varför han flyttar hem. 

Jesper Thörnberg är född och uppvuxen i Småland. De senaste säsongerna har han spelat tillbringat i Umeå och Björklöven, men nu flyttar han tillbaka till hemtrakterna och idag presenterades han för nykomlingen, Troja Ljungby.
– Det känns väldigt bra, jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben och tränaren, säger han i en intervju på Troja-Ljungbys officiella hemsida.

”Jag har velat ha Jesper ett tag”

Under den gångna säsongen producerade skarpskytten 17 poäng på 34 matcher varav tio mål och sju assist. Huvudtränaren, Pelle Svensson är nöjd över att ha knutit till sig HockeyAllsvensk rutin och hoppas att Jesper kommer hjälpa laget.
– Jag har velat ha Jesper ett tag här nu, men då har han valt att stanna i HockeyAllsvenskan. Jesper är en hårt arbetande forward med hårt krut i bössan, kommenterar huvudtränaren, Pelle Svensson sitt nyförvärv.

Jesper är lillebror till HV71:s guldhjälte, Martin Thörnberg, och spelade i HV71 under hela juniortiden. Han har tidigare representerat Troja-Ljungby under ett lån säsongen 2011/2012.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer