Viktig backkugge förlänger med Timrå

0
518
Foto: Bildbyrån
Tidigare under onsdagen förlängde Timrå kontraktet med backen Albin Carlson med ytterligare ett år. Under onsdagskvällen presenterade klubben även en förlängning med backkuggen Marcus Hardegård.

Timrå fortsätter lagbygget inför kommande säsong. Unde onsdagen presenterade klubben Albin Carlson som förlängt kontraktet även kommande säsong. Albin har haft en tung säsong kantad av skador och är revanschsugen inför säsongen 19/20.

  • Albin är revanschsugen efter fjolårets skadefyllda säsong. Han är en spelskicklig back och jag tror att han kan göra det riktigt bra om han får hålla sig hel under säsongen, kommenterar Kent Norgberg i ett pressmeddelande.

Även Hardegård förlänger med Timrå

Under onsdagskvällen släppte Timrå nyheten att backen Marcus Hardegård även han förlänger med Timrå över kommande säsong.

  • Marcus är en spelskicklig back som jag tror mycket på. Han har ju varit här i ett par säsonger nu så jag är säker på vad jag får från honom och jag tror att han kommer att få en kanonsäsong, skriver Timrå i ett pressmeddelande.

  • Det känns fantastiskt roligt att få fortsätta spela i Timrå ytterligare ett år. Det finns en väldigt stor revanschlusta från min sida. Timrå är en stark förening och det är mycket bra som händer i klubben så för mig finns det inget bättre ställe att vara på för att fortsätta utvecklas och förhoppningsvis är vi tillbaka i SHL snart igen, kommenterar Marcus Hardegård.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

fyra × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.