SPELBLOGGEN: Spel på mesta mästarna mot svenska mästarna kittlar

Hockeybladets skribenter fortsätter att ge sina bästa tips på spel från Betser som har de bästa oddsen. På lördagar är det Piotr som står för tipsen. Förra lördagen blev det fullständigt haveri och nu är det upp till revansch. Tar ni rygg denna lördag?

Äntligen lördag! Dags att få revansch från förra lördagen där det blev totalt haveri och noll av tre spel satt. Idag går jag ALL-IN på SHL och vad sägs om matchen mellan mesta mästarna Djurgården och svenska mästarna Växjö!

Spelstatistik Arvidsson
Förra spelet: Noll av tre spel, minus 600kr 
Kassa innan spel:
 5 141 kronor
Spelat belopp: 500 kronor
Chans att vinna:  1 417 kronor
Kassa efter spel:  4 641 kronor
Antal tidigare lagda spel: Sex
Antal tidigare vunna spel: Tre

Mästarmötet

Mesta mästarna Djurgården mot svenska mästarna Växjö drabbar samman och oddsen är det inget fel på. Växjö har inlett säsongen svagt och man har framförallt haft problem med målskyttet. Här tippar jag på en relativt enkel seger för Djurgården.

Urladdningen

Betser bjuder på ett riktigt fint odds på mötet mellan Timrå och HV71. Jönköpingslaget kommer från en svidande förlust mot Mora. Och jag tror det kommer bli en rejäl urladdning från HV71 med flera mål i matchen.

Bjudningen

Ja det är lite av en bjudning i alla fall om man ser till oddset på 2.20 på Linköpingsvinst. Nej skåningarna kommer få det svårt och slantarna hamnar på Linköping.

 

ARVIDSSONS SPELTIPS FÖR LÖRDAGEN

MÄSTARMÖTET
Match: Djurgården - Växjö Lakers
Spelstopp: 15.14
Spel: Vinst Djurgården ordinarie tid.
Odds: 2.25
Bet: 200 kronor
Vinstchans: 450 kronor

URLADDNINGEN
Match: Timrå - HV71
Spelstopp: 17.59 
Spel: Över 6,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds: 4.25 
Bet: 150 kronor 
Vinstchans: 637 kronor

BJUDNINGEN
Match: Rögle - Linköping
Spelstopp: 17.59 
Spel: Vinst Linköping under ordinarie speltid.
Odds: 2.20
Bet: 150 kronor 
Vinstchans: 330 kronor

Tar du rygg eller vill du spela till bra odds? Klicka på bannern!SPELBLOGGEN: Spel på mesta mästarna mot svenska mästarna kittlar
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN