SHL-KVALET: Kan Timrå vända den negativa trenden?

Dags för match tre i sista kvalomgången till SHL mellan Karlskrona och Timrå. SHL-laget Karlskrona har fått en drömstart på matchserien och leder med 2-0 i matcher inför kvällens omgång på hemmaplan. Kan Timrå vända den negativa trenden.

Timrå måste stoppa den negativa trend man hamnat i mot Karlskrona. Laget gjorde stor succé i Hockeyallsvenskan och i den Hockeyallsvenska finalen mot Leksand där det blev en lätt matchserie för laget ifrån Medelpad har fått en väldigt tuff start på matchserien mot Karlskrona.

Karlskrona har visat ett fint spel och man ser att de både har ett mentalt övertag och rutin. En som har visat att han har varit på den här nivån länge är Karlskrona målvakten Johan ”Honken” Holmqvist som har varit bästa spelaren i matchserien genom att visa sitt lugn och trygghet till sina medspelare. Och även en spelare som Filip Cruseman har visat framfötterna i Karlskrona.

Dahlén i formsvacka

Timrå som har fått en väldigt tuff start har vikit ner sig fullständigt efter avancemanget i den allsvenska finalen mot Leksand, lagets stjärna Jontahan Dahlén har inte visat lika bra spel som tidigare och Henrik Haukeland har inte varit lika stabil i Timråkassen. Skillnaden mellan lagen är framförallt att Timrå har inte rutinen eller mentalt övertag. Något de måste ta om de ska ha nån chans att fajtas om SHL-platsen.

Tror ni att Karlskrona mentalt avgör serien ikväll eller tar Timrå chansen att komma tillbaka och får tillbaka lite självförtroende?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN