KLART: Lämnar Djurgården för spel i Hockeyallsvenskan

Det skadedrabbade laget får ett nytt tillskott. Forwarden lämnar SHL för spel Hockeyallsvenskan och blir kvar säsongen ut, detta meddelar klubben på sin hemsida. 

Ett skadedrabbat Timrå har varit på jakt efter ett nyförvärv för att fylla ut truppen. När Jens Lööke klev av som skadad i mötet mot Modo startade jakten på en högefattad forward. Idag stod det klart att en ny värvning är redo för match. Han lämnar Djurgården direkt för spel i Hockeyallsvenskan.

 Lämnar Djurgården för spel i Hockeyallsvenskan

Erik Walli Walterholm lämnar Djurgården för spel i Timrå och Hockeyallsvenskan, meddelar klubben på sin hemsida. I Djurgården blev det två poäng på 20 matcher för Walli Walterholm denna säsong, en statistik som definitivt kan förbättras i Timrå.

Det känns jättebra att komma till Timrå. Jag har bara hört bra saker om klubben. Jag kommer att bidra med bra fart, hårt arbete och förhoppningsvis hjälpa till så att Timrå kommer att vinna matcher, säger Walli Walterholm på Timrås hemsida

Ersätter den skadade forwarden

Ett tungt avbräck drabbade Timrå i och med att Jens Lööke utgick som skadad i mötet mot Modo. Lööke har varit en viktig kugge i laget och bidragit med 31 poäng på 30 matcher och är därför ett tungt avbräck. Enligt lagläkaren Christian Johansson ska det vara en underkroppsskada som sätter stopp för forwarden.

”Typen av skada kräver fortsatt rehabilitering och det står därför klart att han beräknas missa de kommande matcherna under några veckors tid” skriver Johansson på klubbens hemsida. 

”Potential att göra många poäng” 

Timrås Sportchef Kent Norberg kommenterar Walli Walterholms övergång med goda ord:

Det känns bra att vi i det läge där vi nu är i med skador på ett par spelare kan spetsa till truppen med Erik från Djurgården. Han är en hårt arbetande spelare med en potential att göra många poäng. Han har gjort nästan tre säsonger i Djurgårdens A-lag och förhoppningsvis får han sitt stora genombrott i seniorhockeyn här, berättar Norberg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN