Efter nedflyttningen – backen fortsätter i annan allsvensk klubb

Västerås säsong slutade med ett misslyckat kval och degradering till Division 1. Efter nedflyttningen blev det idag klart att backen Hampus Larsson däremot blir kvar i allsvenskan för spel i Timrå. 

Västerås säsong har verkligen inte varit lyckad och slutade som bekant i nedflyttning till Division 1. Ett av klubbens få utropstecken under säsongen har dock varit den 22-årige backen Hampus Larsson.

Hampus Larsson har Linden Hockey som moderklubb men har tillhört Västerås organisation sedan 2011. Efter A-lagsdebuten säsongen 2012-13 har Larsson varvat med spel i båda A-laget och J20. Den gångna säsongen spelade han 52 matcher i Hockeyallsvenskan. Han var en av få spelare i laget som avslutade säsongen med en positiv +/- statistik med sina +4.
Totalt har det blivit 18 poäng på 219 matcher i Allsvenskan.

Fortsätter i Allsvenskan trots nedflyttningen

Idag blev det alltså klart att Hampus Larsson inte kommer följa med Västerås ner till Division 1 utan istället kommer att fortsätta sin säsong i Timrå. Detta meddelar Timrå på klubbens hemsida.

”Hampus är en back som jag hoppas ska utvecklas väldigt mycket här i Timrå. Han har potential att bli en riktigt viktig kugge i vårat lagbygge” säger Timrås sportchef Kent Norberg om värvningen.

Kontraktet sträcker sig över kommande säsong.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN