BESKEDET: Stjärnan skadad – missar kvällens match

0
1024
BESKEDET: Stjärnan skadad - missar kvällens match
Foto: Bildbyrån
Klubben jagar för att ta sig upp till kvalplats till SHL. Idag kom det tunga beskedet att stjärnspelaren är skadad och missar kvällens drabbning. 

Timrå ligger på en stabil tredjeplats inför kvällens omgång i Hockeyallsvenskan. Med endast tre poäng upp till tabelltvåan Modo jagar klubben nu för att lyckas ta sig upp på kvalplats till SHL. Idag kom det tunga beskedet att stjärnan är skadad och missar kvällens match.

Stjärnan skadad – missar kvällens match

Idag kunde Timrå bekräfta på sin hemsida att lagets stjärna Jonathan Dahlén skadades under tisdagens fysträning och har drabbats av en underkroppsskada. I och med skadan kommer Dahlén missa dagens match mot Västerås. Det finns även risk att Dahlén kommer att missa kommande match på lördag. Ett ytterst tufft bakslag för laget som i slutskedet av säsongen jagar för att ta sig upp till kvalplats för att kvalificera sig till SHL. Jonathan Dahlén har stått från en utomordentlig säsong i Timrå denna säsong. Med sina 66 poäng på 46 matcher är han laget absolut bästa poäng- och målgörare. Han leder dessutom hela Hockeyallsvenskans poängliga med Modos Jonathan Johnsson hack i hälarna med samma poäng.

Jonathan Dahlén återvände till klubben efter att ha blivit utlånad från NHL-laget San José Sharks till Hockeyallsvenskan. Han var med och tog upp klubben till SHL säsongen 2017/18 innan han lämnade för spel i NHL.

Texten uppdateras

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.