Backgiganten återvänder till sin gamla klubb

0
487
KVALET: Slutspelet spikat - blir utan publik
Foto: Bildbyrån
Förra året stod backjätten för en fin säsong i Hockeyettan tillsammans med Östersunds IK där han bokfördes för 25 poäng på 43 matcher. Belöningen för detta blev ett allsvensk kontrakt tillsammans med Timrå IK. Nu står det dock klart att han lånas ut till ÖIK på ett korttidslån. 

Backen David Westlund skrev på för Timrå i somras efter en imponerande fjolårssäsong i Hockeyettan. I år har han fått begränsat med istid i Hockeyallsvenskan och därav har föreningen beslutat att han under de kommande två månaderna återvänder till Östersund:

-Vi lånar ut David till Östersund för att han behöver få istid. Utlåningen är två månader lång och sedan så tar vi det vidare därifrån, kommenterar Timrås sportchef Kent Norberg till lagets hemsida.

Östersunds tränare, Kjell-Åke Andersson, ser fram emot att ha tillbaka Westlund i laget då han under sina två säsonger gjort stora avtryck i ÖIK-tröjan:

– Vi är otroligt glada att få arbeta tillsammans med David igen. En fantastisk kille och hockeyspelare med egenskaper som vi kommer att ha stor nytta av. Jag vill också passa på att tacka Kent Norberg för en jättebra dialog, säger han till Hockeyettans hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.