Officiellt: SSK värvar back från SHL

0
538
Foto: Bildbyrån

Södertälje fortsätter att bygga vidare på sitt lagbygge. Idag gjorde man klart med backen, Petter Hansson, närmast från Linköping i SHL. 

Södertälje kvalade sig kvar i HockeyAllsvenskan. Nu har man något intressant på gång och tidigare under silly season har man värvat flera etablerade spelare i HockeyAllsvenskan. Nu kommer nästa värvning. Idag meddelade klubben att man gjort klart med backen, Petter Hansson, närmast från Linköping i SHL.
– Petter är en konstruktiv back med en hög spelskicklighet. Han har starka offensiva kvaliteter kryddade med ett mycket bra skott, säger tränaren, Mats Waltin, i ett pressmeddelande.

”Det ska bli både kul och spännande”

Den gångna säsongen spelade backen 22 matcher i SHL innan han blev utlånad till Västervik i HockeyAllsvenskan där han gjorde 28 matcher och producerade nio poäng.
– Det ska bli både kul och spännande att spela för SSK, det känns som att man har något bra på gång där. Jag gjorde tre säsonger som junior i LHC där jag hade ett riktigt bra sista år som också gav mig ett SHL-kontrakt, säger backen i en kommentrar.

Kontraktet med SSK är skrivet över de kommande två säsongerna.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

femton + 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.