Rotationerna i Rögle fortsätter – målvakt lånas ut

Rotationerna av spelare i Rögle har varit många sedan bröderna Abbott tog över huvudansvaret för klubben. Nu är nästa klar, målvakten Ville Kolppanen lånas ut till Hockeyallsvenskan.

Det händer fortfarande stora saker i Rögle. Sedan Chris Abbott tog över som sportchef har klubben släppt spelarna Cade Fairchild, Almen Bibic, och Mattias From. Och plockat in Ben Youds, Janne Jalasvaara och Stephen Perfetto plus att Lucas Elvenes har kallats hem från Oskarshamn. Tidigare idag skrev vi även om att Rögle ska vara nära att skriva kontrakt med den poängstarke amerikanen Jason Akeson.

Rotationerna fortsätter

Nu kommer nästa spelarrotation i Rögle. Den finske målvakten Ville Kolppanen lånas ut till Södertälje i Hockeyallsvenskan. Kolppanen var Rögles tilltänkta förstamålvakt inför säsongen men skadade sig på en träning innan säsongen startade och har sedan dess inte spelat. I hans frånvaro plockade Rögle in Justin Pogge som ersättare. Men nu är Kolppanen tillbaka och redo för spel vilket gör att Rögle nu står med tre målvakter. Därför lånas Kolppanen ut till Södertälje under en kort tid.

Ville Kolppanen ska träna med SSK under måndagen och tisdagen och är sedan tillgänglig för lagets match mot Tingsryd på onsdag. Sedan återvänder han till Ängelholm på torsdagen.

Utlåningen är främst för att ge Ville Kolppanen chansen till att få ordentlig matchträning innan han får chansen i SHL. Detta meddelar Rögle på sin hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

två × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN