KLART: Trots kvalsuccén – lämnar SSK

Jonas Westerling var den tilltänkta stjärnspelaren i Södertäljes lagbygge inför säsongen. Succén uteblev i grundserien, men när kvalserien drog igång var han tillbaka i gammal god form. Nu står det dock klart att han lämnar Södertälje.

Jonas Westerling hade det tungt med produktionen i grundserien, men kom igång ordentligt när det vankades kval. På sin officiella facebooksida förklarar han att han tagit beslutet att lämna Södertälje för att flytta hem till sin dotter i Västerås.

Westerling, som nu är 35 år, säger till Länstidningen att framtiden är oklar.
– Jag har inte bestämt mig för om jag ska fortsätta eller lägga av. Vi får se, det beror på lite om jag får några anbud och vad det är. Men det är inte aktuellt att flytta särskilt långt, det är möjligen om det dyker upp en chans att spela utomlands i sex-sju månader. Då kan det vara intressant.

På frågan om Västerås kan vara ett alternativ svarar han såhär:
– Jag skulle absolut kunna tänka mig det. Men det är inte bara mig det hänger på, det är inte bara jag som bestämmer det. Jag vet inte hur VIK tänker, de kanske tänker satsa ungt och inte är intresserade av mig, säger han till LT.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN