Efter kollapsen på Hovet – nu är Falk tillbaka i SSK

Det har gått tolv dagar sedan kollapsen på Hovet när Nichlas Falk hyllades av Djurgården. Igår gjorde Södertäljetränaren comeback som tränare och imorgon står han åter i båset.

När Nichlas Falk den 12 oktober hyllades av Djurgården var kollapsen ett faktum. Under sitt tal, då hans nummer skickades upp i taket svimmade den förre stjärnan. Sedan dess har han vårdats på sjukhus. Nu är han tillbaka i Södertälje där han är tränare.

Igår var Nichlas Falk tillbaka på Södertäljes träning efter ett tags sjukhusvistelse. Imorgon är det dags för comeback i båset hos formstarka SSK, skriver Södertälje på sin hemsida.

Superform efter kollapsen i säsongsstarten

Södertälje startade säsongen med sex raka förluster, något som fick klubbledningen att sparka tränaren Mats Waltin. Efter det har Södertälje vunnit fyra av fem matcher och är Hockeyallsvenskans formstarkaste lag. Ser man till de fem senaste omgångarna är de bäst i serien.

Även kaptenen tillbaka

En spelare som missat SSK:s vändning är kaptenen Nicklas Grossmann, som varit skadas de senaste sex matcherna. Nu är han redo för den bortamatchen mot Pantern i Malmö Ishall imorgon.

– Det ser ut som så, säger Grossmann till SSK:s hemsida.

Även Måns Lindbäck och Marcus Bohman är tillbaka i spel efter skada och sjukdom och är tillgängliga till morgondagens match.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN