ANALYS: Publikfest och heta känslor i Scaniarinken

Nästan fullsatt och full fart på isen när formlagen Södertälje och Leksand möttes i Scaniarinken ikväll. En riktig publikfest och spelarna visa heta känslor hela matchen.

Det var publikfest i Scaniarinken när Leksand kom på besök i matchen mot Södertälje. Två lag som hade fyra raka segrar innan nedsläpp och en härlig svit skulle brytas, det var det vi visste på förhand.

Både Supporterklubben, SSK och Leksand Superstars var välrepresenterade och bjöd upp till en härlig stämning. Det är när hockey är som bäst.

Full fart framåt

Båda lagen var på bäst spelhumör och det var full fart framåt från början. Samtidigt som lagen tänkte framåt var det inget lag som gick bort sig bakåt. Genomgående för hela matchen att de båda målvakterna George Sörensen, SSK och Tex Williamsson, Leksand, fick god hjälp av försvaret. Båda målvakterna storspelade genom hela matchen.

Heta känslor

Att det var två formstarka lag, där ingen ville vika ner sig stod klart redan från början. Känslorna var utanpå tröjorna och domarna fick sära på spelarna efter avblåsningarna genom hela matchen. Domaren höll en jämn nivå matchen igenom och tog ut spelare i båda lagen när det blev något för hett.

Sviten som höll och sviten som föll

För att skilja de båda klättrande lagen åt krävdes förlängning och straffar. För Leksand fortsätter sviten och är nu uppe i fem raka matcher utan förlust. För Södertälje är det bara att ladda batterierna ordentligt.

Det var Hockeyallsvenskans två bästa lag för närvarande som möttes i Scaniarinken.

Skulle det ha varit straff? Du bestämmer!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN