Trotjänaren blir General Manager i Skellefteå

Erik Forssell har spelat nio säsonger i Skellefteå. Nu står det klart att den tidigare forwarden blir General Manager i klubben, meddelar Skellefteå på sin webbplats.
– Det känns fantastiskt kul och inspirerande att få bli en del av klubben igen, säger Forssell till Skellefteås hemsida.

Erik Forssell, med över 500 SHL-matcher på sitt CV, blir General Manager i Skellefteå, skriver klubben på sin hemsida. 37-åringen, som avslutade karriären förra säsongen, har spelade nio raka säsonger i Skellefteå innan han inför säsongen 2016/2017 skrev på för Malmö, där han var lagkapten.

– Det känns extra bra att det är en människa med Skellefteå AIK-bakgrund som kan fortsätta utveckla och bygga vidare på den spelidé och det tänk föreningen haft, vilket är viktigt för oss att hålla kvar vid men naturligtvis förfina och vidareutveckla för att nå nästa nivå med vårt spel och lagbygge, säger Skellefteås sportchef Niclas Lundkvist till klubbens hemsida.

Sportchefen berättar också att man haft en dialog med Forssell under de senaste dagarna, och att man nu kommit överens om ett treårskontrakt.

– Vi har haft en dialog under ett antal dagar nu för att försöka förstå varandras roller och hur vi ska samverka och efter det har vi nu kommit i mål med ett avtal på tre år för Erik, vilket känns otroligt bra för mig och organisationen, säger Lundkvist till Skellefteås hemsida.

Under sin tid som spelare i Skellefteå var Forssell med och tog imponerande två SM-guld och fyra SM-silver.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN