Sportchefen om nyförvärvet: ”En av ligans absolut bästa”

Skellefteås sportchef Mikael Lindgren har gjort det första nyförvärvet för den kommande säsongen. Det står nu klart att forwarden Edwin Hedberg skrivit på för två säsonger.
– Han är en grym skridskoåkare, en av ligans absolut bästa. Hans spelsätt kommer att passa perfekt in hos oss, säger Mikael Lindgren.

Nyförvärvet Edwin Hedberg kommer att kunna tillföra med mycket fart i Skellefteå. Sportchefen Mikael Lindgren är väldigt nöjd över nyförvärvets skridskoåkning.

– Han är en grym skridskoåkare, en av ligans absolut bästa. Hans spelsätt kommer att passa perfekt in hos oss. Jättekul och spännande att han vill komma upp och spela för oss. Jag tror att han kan ta nästa steg i sin utveckling här, säger Mikael Lindgren till Skellefteås hemsida.

Tre säsonger i KHL

Det var i januari 2017 som Edwin Hedberg anslöt till Rögle. Innan dess hade forwarden spelat tre säsonger i KHL för Medveskak Zagreb. Säsongen 2015/2016 var hans poängmässigt starkaste då han svarade för 18 poäng på 58 matcher.

– Han har varit i KHL och samlat på sig en hel del nyttig erfarenhet, säger Mikael Lindgren.

Nu väntar alltså spel för Skellefteå och nyförvärvet kommenterar själv miljöombytet.

– Det känns väldigt inspirerande att få komma till en toppklubb som Skellefteå, så när jag blev kontaktad av Mikael så var det inget svårt val att fatta, säger Edwin Hedberg.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN