Skellefteå var nära värva finländare: ”Han var absolut intressant”

Skellefteå AIK söker en back inför kommande säsong. Enligt uppgifter till den initierade bloggaren MrMadhawk har man jagat den finländske storväxte backen Petter Lindbohm.
–Han var absolut intressant och vi har diskuterat namnet, säger Skellefteås sportchef.

Petter Lindbohm spelade den gångna säsongen för Chicago Blackhawks farmarlag, Chicago Wolwes i AHL där han bidrog med 16 poäng på 52 matcher. Kontraktet löpte ut efter säsongen och finländaren blev klubblös. Nu uppger MrMadhawk att Skellefteå varit intresserade av den 23-årige backens tjänster en längre tid.

– Han var absolut intressant och vi har diskuterat namnet. Men i dagsläget är han inte aktuell för oss av olika skäl, som jag inte vill gå in på i detalj, säger Skellefteås sportchef, Mikael Lindgren till MrMadhawk.se

LÄS MER: Fansen attackerade spelarna

”Intressant spelare som vi har koll på”

Klubben är på jakt efter en ersättare till Sebastian Aho som lämnade klubben för NHL. Även om det inte är aktuellt i dagsläget utesluter sportchefen inte någonting inför framtiden.

– Det utesluter jag inte. Han är en intressant spelare som vi har koll på, med bra storlek, som kört på ett antal år i Nordamerika, säger han.

LÄS MER: Bestämde sig att lämna – när klubben värvade

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN