Foto: Bildbyrån
Skellefteå ställs mot finskt, schweiziskt och franskt motstånd i CHL. Skellefteås klubbdirektör Pea Israelsson är nöjd med gruppen och han ser fram emot turneringen.

Under onsdagen lottades CHL-gruppspelet. Skellefteås klubbdirektör Per-Anders “Pea” Israelsson är nöjd med gruppen, som innehåller schweiziska Bern, finska Kärpet och franska Grenoble.

– Det känns fantastiskt bra, vi har fått en riktigt bra grupp. Det är väldigt bra sportsligt motstånd och sen så är det trevliga orter att resa till också, säger Pea Israelsson till Hockeybladet.

På frågan om vad Champions Hockey League betyder för Skellefteå svarar Israelsson att hela truppen tillsammans tränare och ledare är nöjda över att få vara med i turneringen.

– Champions hockey League är en möjlighet att utveckla hockeyn i hela Europa. Våra spelare, ledare, tränare är otroligt nöjd över att spela CHL. Man får bra motstånd, man får spela mot nya typer av lag och spelsystem. En utvecklingsfaktor, vi har ingen annan ambition än att vinna Champions hockey League, säger Pea Israelsson.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer