CHL-LOTTNINGEN: Klubbdirektören nöjd med Skellefteås lottning

0
213
Foto: Bildbyrån
Skellefteå ställs mot finskt, schweiziskt och franskt motstånd i CHL. Skellefteås klubbdirektör Pea Israelsson är nöjd med gruppen och han ser fram emot turneringen.

Under onsdagen lottades CHL-gruppspelet. Skellefteås klubbdirektör Per-Anders ”Pea” Israelsson är nöjd med gruppen, som innehåller schweiziska Bern, finska Kärpet och franska Grenoble.

– Det känns fantastiskt bra, vi har fått en riktigt bra grupp. Det är väldigt bra sportsligt motstånd och sen så är det trevliga orter att resa till också, säger Pea Israelsson till Hockeybladet.

På frågan om vad Champions Hockey League betyder för Skellefteå svarar Israelsson att hela truppen tillsammans tränare och ledare är nöjda över att få vara med i turneringen.

– Champions hockey League är en möjlighet att utveckla hockeyn i hela Europa. Våra spelare, ledare, tränare är otroligt nöjd över att spela CHL. Man får bra motstånd, man får spela mot nya typer av lag och spelsystem. En utvecklingsfaktor, vi har ingen annan ambition än att vinna Champions hockey League, säger Pea Israelsson.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.