BESKEDET: Nyförvärvet skallade motståndaren – stängs av

I gårdagens möte mellan Skellefteå och Djurgården uppstod en situation som fick disciplinnämnden att haja till. Djurgårdens Robin Norell skallades av forwarden i Skellefteå. Efter endast tre matcher i klubben står det nu klart att spelaren blir avstängd för tilltaget. 

Han kom till Skellefteå strax innan transferfönstret stängde. Det verkar ha blivit en energikick för laget som börjat imponera mer och mer mot slutet av säsongen. I gårdagens möte mellan Skellefteå och Djurgården vann hemmalaget överlägset. Men det var en situation som stal fokus från matchen och istället riktade den mot disciplinnämnden. Nyförvärvet skallade motståndaren och stängs därför av.

Nyförvärvet skallade motståndaren – stängs av

Det var efter gårdagens match mellan Skellefteå och Djurgården som tilltaget skedde. Skellefteås nyförvärv Darren Nowick och Djurgårdens Robin Norell går in i en sargduell med olycklig utgång. När Norell närmar sig Skellefteås Nowick skallar den sistnämnde Norell i ansiktet med sidan av hjälmen. Situationen anmäldes av situationsrummet och ärendet togs över av disciplinnämnden. Idag kom beslutet att nyförvärvet i Skellefteå stängs av på grund av sitt tilltag. Avstängningen gäller i två matcher vilket innebär att Nowick kommer att missa torsdagens möte mot Oskarshamn samt lördagens möte mot Rögle.

Texten uppdateras 

Skellefteås Darren Nowick stängs av två matcher efter skallningen mot Djurgårdens Robin Norell. #twittpuck #SHL pic.twitter.com/xy8s8bCSAy

— C More Sport (@cmoresport) February 19, 2020

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN