Rögles sportchef: ”Jag fattar inte vart de kommer ifrån”

Rögle värvade inför säsongen, Cade Fairchild, från KHL och den amerikanske backen gjorde succé under den gångna säsongen. Nu uppger lokaltidningen HD.se att Rögle kan bryta backens kontrakt.
– Jag blir lite tagen på sängen när jag nu får höra det här, säger sportchefen.

Cade Fairchild hämtades till Rögle ifrån KHL inför den gångna säsongen. Förväntningarna var skyhöga och den offensive backen slutade fyra i backarnas poängliga med hela 30 poäng. Nu uppger HD.se att amerikanaren kan få lämna Rögle trots ett år kvar på kontraktet.
– Jag har inga kommentarer. Jag blev lite tagen på sängen när jag nu får höra det här, säger Rögles sportchef, Anders ”Masken” Carlsson till Hockeybladet.nu

”Jag fattar inte vart det kommer ifrån”

Enligt sajtens uppgifter ingår inte Fairchild i klubbens framtidsplaner. Den 28-årige backen som har meriter från USA:s ungdomslandslag har även gjort tre landskamper för Team USA. Sportchefen säger sig vara helt ovetande om uppgifterna som läckt ut.
– Jag fattar inte vart de kommer ifrån, jag är ganska ovetande om den här situationen. Jag har inte läst ryktena och rykten är inget jag vill och brukar kommentera, säger han.

Tidigare har Rögle gjort klart med backarna Craig Schira och Alexander Younan och därmed finns åtta backar under kontrakt. Samma tidning uppger också att den kanadensiske backen, Kevin Marshall, ska ha fått beskedet om att lämna klubben.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN