Rögles skadelista växer – Widing borta längre tid

Rögles har haft det tufft i SHL denna säsongen. Nu kommer ännu ett tufft besked för Ängelholms-klubben. Enligt uppgifter till Hockeybladet.nu blir forwarden Daniel Widing borta i nästan två månader.

I gårdagens match mot Leksand åkte Rögle-forwarden Daniel Widing på en knäskada efter att ha kolliderat med lagkamraten Jack Connolly. Enligt uppgifter till Hockeybladet blir forwarden borta i nästan två månader.

– Jag skulle forechecka och hade blivken längre fram i banan. Jag såg i sista stund att jag höll på att krocka med en egen spelare och tyvärr så slappnar man väl av då och är inte så förberedd på en smäll som annars, säger Daniel Widing till Rögles hemsida.

Widing som kom till Rögle efter några matcher inpå säsongen säger till hemsidan att han aldrig haft en allvarlig skada tidigare. Men nu blir forwarden borta ett tag. Ett tungt besked för Rögle.
– Nä, värsta skadan jag haft var när jag fick ett skott på foten när vi mötte Rögle. Det var Juhamatti Aaltonen som sköt ett stenhårt skott som träffade min fot men då var jag bara borta fyra dagar.

Nu beräknas forwarden bli borta längre. Rögles skadelista bara växer och nu mer finns hela 7 forwards på skadelistan: Daniel Widing, Patrick Cehlin, Sebastian Wännström, Sebastian Collberg, Viktor Lindgren, Victor Laz och Matt Fraser.

Till tisdagens hemmamatch mot Leksand kan dock backen Jesper Williamsson göra comeback. Laget tas först ut på tisdagen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN