Rögles forwardslöfte: ”Jag tycker jag gjorde det bra”

Rögles forwardstalang Lukas Elvenes fick chansen mot Djurgården och tog verkligen för sig. Hockeybladet.nu träffade forwarden efter matchen.

Under tisdagskvällen tog Rögle emot Djurgården hemma i Lindab Arena. En match som Djurgården kunde vinna med 1-3 efter att ha avgjort i tom kasse i slutminuten. Rögles talangfulle forward Lukas Elvenes, född 99, fick chansen och tog verkligen för sig och skapade flera heta lägen i matchen.
– Jag tycker vi börjar dåligt. Första och andra perioden är ganska dåliga men ju längre matchen går steppar vi upp och skapar en hel del chanser för att sätta dit pucken, säger han till Hockeybladet.nu

Vad säger du om din egen insats?
– Jag tycker jag gjorde det bra de jag fick spela. Jag försökte göra det jag är bra på. Skapa chanser, vara farlig framåt och bidra med kvalité i offensiv zon.

Säsongen som gått har Lukas mestadels hållit till i J20 men på senare tid har han även fått chansen i Anders Eldebrinks trupp. Till sommaren väntar NHL-draft och Lukas beräknas gå ganska högt. Men han försöker lägga det åt sidan, även fast det smyger sig fram i tankarna emellanåt.
– Det är klart man tänker på det, men jag försöker fokusera på här och nu. Så länge man kör och gör det man är bra på så kommer det gå bra i draften, avslutar han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN