Rögle värvar kanadensisk center

Rögle förstärker truppen. Matt Carey lämnar Karlskrona för spel i SHL med Rögle, meddelar Ängelholmsklubben i ett pressmeddelande.

Matt Carey lämnar Karlskrona för spel i Rögle resten av säsongen, skriver Rögle i ett pressmeddelande. Något som HD.se var först med att avslöja under torsdagsförmiddagen.

– Det är en del av det här jobbet, att flytta. Jag har trivts i Karlskrona och kommer att lämna många vänner men ser fram emot chansen att få spela i SHL med Rögle. Det ska bli riktigt roligt, säger Carey i pressmeddelandet.

Den 26-årige tvåvägscentern, som gör sin andra säsong i Sverige, har under denna säsongen spelat i Karlskrona där det blivit 21 poäng på 32 matcher KHK-dressen.

– Jag är mycket glad över att Matt Carey kommer att representera Rögle BK för resten av säsongen. Matt är en mycket bra tekare och som alltid jobbar hårt och tävlar över hela banan, säger Rögles sportchef, Chris Abbott i pressmeddelandet.

Matt Carey har bland annat bokförts för 169 AHL-matcher och två NHL-matcher med Chicago Blackhawks.

– Jag försöker alltid vara den som jobbar hårdast ute på isen, det är ett av mina signum. Och sen är jag bra på att gå innanför skinnet på motståndarna, säger Carey i pressmeddelandet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN