RÖGLE: Sex spelare lämnar Ängelholmsklubben

Hela sex spelare lämnar Ängelholmsklubben Rögle, det meddelar klubben på sin hemsida. Det är några tunga tapp för Skåneklubben.

Idag meddelade Rögle att hela sex spelare lämnar Ängelholmsklubben. Klubben ser det som ett led i att klubbens framgångar lockar till värvningar från klubben.

– Vi har gjort en riktigt bra säsong där många av våra spelare lyft sig till nya höjder. Givetvis så ökar därmed deras attraktionskraft och för flera spelare som lämnar oss så handlar det om att få chansen att mäta sig med de allra bästa i världen. Det är ett bra betyg för vår organisation men givetvis så kommer vi att sakna de här spelarna. Vi önskar dem lycka till i framtiden, säger sportchef Chris Abbott till klubbens hemsida.

De försvinner

Ted Brithén, Dominik Bokk, Daniel Bertov, Kodie Curran, Hampus Gustavsson och Roman Will är de spelare som inte spelar i Rögle nästa säsong.

– Jag har fått en möjlighet som jag inte kan tacka nej till. Det passar både mig och familjen perfekt att göra det här nu. Men jag har fortfarande kvar drömmen och målsättningen att vinna ett SM-guld med Rögle, säger Brithén.

Även Dominik Bokk lämnar Rögle, han är på lån från NHL-organisationen Carolina Hurricanes.

Inom kort presenterar Hockeybladet Rögles trupp som den ser ut.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN