Rögle kallar tillbaka supertalangen

Rögle är drabbat av skador och sjukdomar. Nu väljer man att kalla tillbaka supertalangen Timothy Liljegren från HockeyAllsvenskan och Timrå.

Rögles supertalang Timothy Liljegren har varit utlånad till Timrå i HockeyAllsvenskan. Men redan efter fem matcher väljer Rögle att plocka hem 17-åringen på grund av sjukdom på backduon Jesper Williamsson och Dominik Granak.
– De ligger hemma med feber alla tre. Om de kan spela på torsdag har jag ingen aning om, det är för tidigt att svara på, säger Rögles sportchef Anders Carlsson till HD.se

Under tiden i Timrå har Timothy noterats för 1 assist på fem matcher och snittat 22 minuter istid/match.
– Det har gått bra för honom, Timothy har fått spela mycket med 20-24 minuters istid i matcherna. Det har varit ömsom vin och ömsom vatten – i vissa matcher har han varit väldigt bra. Han är ung och jag tror att det har varit jättenyttigt för honom att spela mycket. Vi såg ju vilken utveckling Ludvig Claesson fick efter sin utlåning till AIK.

Exakt hur länge Timothy kommer att stanna i Ängelholm och Rögle är oklart enligt sportchefen.
– Det är inte bestämt, jag ska sätta mig ner med Timothy först och prata med honom. Men han är tillgänglig inför matchen mot Malmö, säger Carlsson till tidningen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN