RÖGLE: ”Ingen av dem åker med”

Rögle har efter många om och men tappat sin förgyllda serieledning till Frölunda. Inte nog med det, man har samtidigt efter två raka förluster trillat ner på tredjeplacering efter Frölunda följt av Örebro.

”Jämna, täta och intensiva hockeymatcher”

När Rögle möter Djurgården på Hovet tycker Rögletränaren Janne Larsson att det säkert kommer till att bli bra drag då det alltid blir bra drag och stämning samtidigt som matcherna blir täta och intensiva.

– Amen Djurgården borta tycker jag att det alltid är en rolig match. Det är ofta väldigt bra stämning uppe där och bra drag, jämna, täta och intensiva hockeymatcher brukar det vara, säger Larsson i en intervju med Rögles hemsida.

”Samma grundtanke”

Larsson påpekar och tycker att Djurgårdens spelidé liknar Rögles väldigt mycket, på många sätt. Och att man ska vara reda att ta initiativet till matchen från första nedsläpp och inte halka efter. Matchinledningen kommer till att vara kritiskt.

– Djurgården är ett lag som vill åka och ligga på, sätt hög press, vinna pucken i checken, ha långa anfall. Och egentligen så har vi, nånstans, samma grundtanke. Vi vill också ha pucken mycket och långa anfall och så vidare. Så det gäller för oss att direkt när pucken släpps så ska vi var redo och ta tag i initiativet och inte bara släppa över det till Djurgården bara för att det är på bortaplan. Utan en väldigt bra matchstart, matchinledning. Det vill vi ha, påpekar Larsson på Rögles hemsida. 

”Ingen av dem åker med”

Kodie Curran och Daniel Bertov saknades på isträning, då konstaterar Larsson att varken av dem följer med Rögle på bortamatchen mot Djurgården.

– Nä men ingen av dem åker med upp till Djurgården i alla fall, så att vi får väl se hur det blir längre fram i veckan, säger Larsson i intervjun.

Fler Rögle relaterade nyheter och artiklar hittas här >>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN