RBK-SILLY: SHL-meriterad center och OS-forward förstarker truppen

Rögle fortsätter att bygga truppen inför den kommande säsongen. Centern Matt Anderson och forwarden Christian Thomas är Ängelholmslagets två senaste förstärkningar. Detta meddelar klubben på sin hemsida.

Matt Anderson, som spelat i SHL sedan säsongen 2015/2016, kommer senast från spel i Skellefteå. Den 35-åriga centern från USA noterades för 8 (3+5) poäng på 23 matcher i Skellefteåtröjan.

– Matt Anderson är en väletablerad SHL-spelare som har precis de kvaliteter jag letat efter till den sista lediga centerplatsen i vår trupp. Han är tävlingsinriktad, har bra karaktär och är en allroundspelare som kan användas till mycket, säger Rögles sportchef Chris Abbott till klubbens hemsida.

Christian Thomas kommer senast från spel i AHL där han representerade Wilkes-Barre/Scranton Penguins. 26-åringen stod för 34 (18+16) poäng på 51 matcher. Thomas representerade Kanada i årets OS och han noterades för 2 (1+1) poäng på 6 matcher.

– Christian är en mycket talangfull offensiv spelare, explosiv skridskoåkare med ett snabbt skott. Han tävlar i varje situation vilket är en egenskap jag fäster stor vikt vid. Jag vet att Christian kommer att bli ett spännande tillskott till vår förening och ser fram emot att ha honom hos oss om några veckor, säger Chris Abbot till Rögles hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN