KONTRAKT 2020/21: Röglespelarna som kan lämna klubben

0
2330
KONTRAKT 2020/21: Röglespelarna som kan lämna klubben
Foto: Bildbyrån
Här är Röglespelarna som kan lämna klubben. SHL går in i sitt slutskede och lagen säkrar sina trupper, vissa spelare stannar, andra går.

Här är Röglespelarna som kan lämna klubben. SHL går in i sitt slutskede och lagen säkrar sina trupper, en del spelare kan komma att gå till andra klubbar eller välja att avsluta karriären. Skånelaget är i högform och tog igår sin sjätte raka seger efter en storvinst mot Växjö. Laget fortsätter klättra i tabellen och har tuffat till sig inför sluttampen på säsongen.

Här är Röglespelarna som kan lämna klubben efter säsongen. Kontrakten går ut för de listade spelarna. Förra veckan stängde transferfönstret och det är inte längre möjligt för SHL-lagen att plocka in nya spelare till truppen. Så här ser läget ut för det klättrande laget inför säsongens slutskede. Vilka spelare kan få förnyat förtroende för klubben och vilka tvingas lämna?

Spelare med utgående kontrakt

Daniel Bertov, back
Chris Desousa, forward
Hampus Gustafsson, forward
Nick Sörensen, forward
Kevin Wennström, forward

Samtidigt ryktas det även att den assisterande kaptenen Ted Brithén, som har kontrakt med klubben till 22/23, jagas av den Schweiziska klubben SC Bern. Vilka spelare tycker du ska stanna i Rögle? Vilka spelare hoppas du ansluter till Skåneklubben?

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.