Niklas Hansson återvänder till Rögle BK

0
463
Foto: Bildbyrån
Rögle fortsätter locka hem spelare med rötter i klubben. Ted Brithén, Mattias Sjögren och Daniel Zaar och den här våren har först Dennis Everberg. Näst på tur är Niklas Hansson som skrivit kontrakt med Rögle.

Rögle fortsätter värva tillbaka spelare med rötter i klubben. Dennis Everberg skrev nyligen på ett femårskontrakt med klubben. Nu står det även klart att Niklas Hansson återvänder till klubben.

– Det känns inspirerande att komma tillbaka och återförenas med gamla lagkamrater från förr. Jag har spelat ihop med alla hemvändare utom Mattias Sjögren. Och sen känner jag Leon Bristedt också, vi spelade en del ihop i juniorlandslaget och några från min tid i HV71, säger Niklas Hansson i ett pressmeddelande.

SM-guld med HV71

Niklas Hansson draftades 2013 av Dallas Stars som skrev ett treårskontrakt med honom efter SM-guldet han tog med HV71. Någon NHL match blev det dock inte för Hansson som hade det svårt att slå sig in i ligan. Utan det blev uteslutande spel i AHL.

– Det var en omställning. Rinken är mindre, spelet är mer fysiskt och du har mindre tid på dig med pucken. Sen är det fler matcher, grundserien är 76 matcher och längre resor. Du tränar på ett annat sätt och det tar lite tid att vänja dig.
Det blev ingen NHL-match – däremot ett långt slutspel första året i Texas Stars.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sjutton − sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.