Närmar sig Liljewall ny klubbadress?

0
975
Foto: Bildbyrån

Christopher Liljewall fick lämna Rögle under kontroversiella former, men nu ser han ut att ha hittat en ny klubbadress. Enligt MrMadhawk är forwarden närma att skriva på för SHL-konkurrenten Karlskrona. 

För en dryg månad sedan offentliggjorde Rögle att klubbikonen, Christopher Liljewall, var tvungen att lämna klubben. Nu uppger bloggaren MrMadhawk att Liljewall är nära att skriva på för SHL-konkurrenten Karlskrona.
– Vi hoppas kunna nå en lösning under denna veckan, och vissa spår är hetare än andra, säger forwardens agent, Jacob Hedin till MrMadhawk.se

SHL är huvudspåret

Nu bekräftar agenten att en ny klubb är nära och att SHL är huvudspåret, men mer än så vill han inte kommentera.
– Låt mig säga så här. Han spelar inte i Rögle, och han spelar inte i Malmö. Du har tolv andra SHL-klubbar att välja på, säger Hedin till sajten.

”Det gäller att vara proffsig”

Liljewall har under hela sin karriär spelat för Rögle och han erkänner att det känns vemodigt att lämna klubben i hjärtat.
– Jag känner att SHL är en oerhört bra liga, och känner att jag vill vara där. Och visst, det kommer bli så att Rögle står på andra sidan, men det gäller att vara proffsig för den klubben man representerar, säger han.

Under den gångna säsongen gjorde han totalt 43 matcher. På dessa matcher producerade han hela 19 poäng.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.