Forne SHL-målvakten på väg till två nya klubbar

Den 31 årige burväktaren har stått utan kontrakt under säsongens gång. Igår kunde Expressen avslöja att målvakten ska vara på väg till två nya klubbar, samtidigt.

Han har stått utan kontrakt sedan degraderingen från SHL till Hockeyallsvenskan förra året. Det har ryktats om en återkomst i moderklubben Linköping, men igår kunde Expressen meddela att Engstrand fått nytt jobb. Dock inte endast hos en klubb, utan istället hos två stycken.

Målvakten på väg till två nya klubbar

Christian Engstrand har haft en relativt tråkig säsong i år. När Mora förra året degraderades ner från SHL till Hockeyallsvenskan innebar det att han fått stå utan klubb under den senaste säsongen. Det har ryktats om en återkomst i moderklubben Linköping men nu verkar det som att Engstrand gör en helomvändning. Han ska istället vara klar för två nya klubbar. Kristianstad blir den främsta destinationen för målvakten som inom kort förväntas bekräftas av klubben. Dessutom ska Engstrand även skrivas upp som tredjemålvakt i Rögle, bakom Christoffer Rifalk och Roman Will.

I och med detta kontrakt har Engstrand möjlighet att vandra fritt mellan klubbarna och på så sätt ta varje dag som den kommer. I Kristianstad förväntas han få speltid eftersom att målvaktskollegan Antti Lehtonen inte hållit måttet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN