”Lillis” inför back to back med Rögle: ”De är lite mer desperata”

Det var HV71 som åkte hem med alla poäng efter gårdagens bortamatch mot Rögle. Idag väntar Rögle på hemmaplan. Och HV71:s assisterande tränare Stephan ”Lillis” Lundh vet vad som gäller.

”De är lite mer desperata”

HV71 knep alla tre poäng efter en tajt och jämn match igår. Men HV71:s assiterande tränare Stephan ”Lillis” Lundh var inte helt nöjd efter matchen.
– De är lite mer desperata eftersom de är i den positionen dem är. Det gör att vi blir lite konstruktiva och spelar lite väl svårt. Men det handlar om att vinna matcher och jag är oerhört nöjd med de här tre poängen, säger han till Hockeybladet.nu.

Vad behöver ni fokusera på inför idag?
– Vi måste bli kvickare på att vända spelet och visa oss för att göra oss spelbara för våra backar. Den första passningen måste gå lite snabbare, så att vi kan etablera ett anfallsspel nere i deras zon. De kände säkert att de gav framgång för dem när de kunde skölja över oss i slutet. De lär fortsätta på den inslagna vägen, så det gäller att vi är med.

Blir det fortsatt förtroende för Söderström?

Under gårdagen vaktade Linus Söderström målet och gjorde det med bravur. Men ledarna har ännu inte bestämt ifall det blir fortsatt förtroende för den tidigare JVM-målvakten.
– Vi får se, vi har inte diskuterat det än. Han hade en tuff match, han såg väldigt stabil och bra ut. Jag tror inte det kostar speciellt mycket fysik heller, men vi har två bra målvakter, så vi får se.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN