Foto: Bildbyrån

Efter en riktigt fin start på säsongen blev Sebastian Wännström skadad. Nu står han utan kontrakt men med intresse från konkurrenterna.

26-årige Wännström är född och uppvuxen i Gävle och spelade som både junior och senior i Brynäs och representerade flertalet junior- och ungdomslandslag. Bland annat med ett JVM på CV:t. Till slut fick han även vinna SM-guld med Brynäs innan det blev Nordamerika. Under sina tre säsonger i St.Louis organisation blev det spel i AHL och ECHL innan han vände hem till Sverige igen.

Två säsonger i Rögle

De senaste säsongerna har han spelat SHL-hockey med Rögle. Säsongen 16/17 inledde han riktigt bra med 18 poäng på 20 matcher och spel i Tre Kronor. Sedan kom en smäll mot huvudet i en match mot Djurgården. Då tog Wännströms säsong slut. Nu står han utan kontrakt. Dock inte utan intresse från andra klubbar.

Flertalet alternativ och konkreta bud

Nu skriver MrMadhawk att SHL-konkurrenterna Linköping och HV71 lagt fram konkreta bud. Sedan ryktas det såklart om en återkomst till Brynäs. Förhoppningsvis är han helt återställd till nästa säsong. Under vintern har han tagit steg i sin rehabilitering som tyder på det att han kommer att bli återställd. Det är dock inte garanterat att han lämnar Ängelholm. Det r fullt möjligt att han ger Rögle en chans att säga sitt.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer