KLART: Rögle lånar poängkungen från Hockeyallsvenskan

Västerviks poängkung Trevor Mingoia får chansen i SHL. Rögle lånar forwarden till de fem kommande matcherna, meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Nils Höglander och Lucas Elvenes är med i Juniorkronornas trupp till JVM. Då väljer Rögle att låna in Västerviks Trevor Mingoia till de fem kommande matcherna, skriver Rögle i ett pressmeddelande.

– Trevor har gjort en mycket bra första halva i allsvenskan med Västervik. Det är en stark och speedig anfallare som kommer att tillföra en hel del offensiva kvaliteter i vårt lag. Vi ser verkligen fram emot att Trevor ansluter till vår trupp under de kommande fem matcherna och vill tacka Västervik för att de låter det här bli möjligt, säger Rögles sportchef Chris Abbott i pressmeddelandet.

24 poäng på 26 matcher

Den 26-årige forwarden, som kom till Västervik inför säsongen, har bokförts för 24 poäng på 26 matcher i Hockeyallsvenskan denna säsongen. Nu ser amerikanen fram emot spel i SHL.

– Jag är verkligen tacksam mot Västervik som lånar ut mig till Rögle och låter mig få den här möjligheten och även mot Rögle som ger mig en chans att spela i den högsta ligan. Jag är mycket upprymd och förväntansfull, säger Mingoia i pressmeddelandet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN