Ikväll kan Rögle lämna jumboplatsen

Rögle är på gång och tog igår sin tredje raka seger mot Färjestad i Karlstad vilket gjorde att jumbon knappade in på Leksand som ligger näst sist. Ikväll när man återigen ställs mot Färjestad kan Rögle gå om Leksand och lämna jumboplatsen.

Rögle har under en längre tid huserat i botten av tabellen och det har gått tungt för skåningarna. Precis innan landslagsupphållet lyckades man dock bryta en förlustsvit på 13 raka matcher. Sen dess har det gått bättre och man har vunnit sina tre senaste matcher. Detta har gjort att avståndet till övriga lag har minskat. Tar Rögle tre poäng ikväll samtidigt som Leksand förlorar mot Växjö så lämnar Rögle jumboplatsen.

Senast igår slog man Färjestad på bortais. Ikväll spelas den andra ronden av back-to-back mötet mellan lagen.

Rögle trivs mot Färjestad

Färjestad var inför gårdagens möte i bra form och kom till match med fem raka segrar. En segersvit som stoppades upp av Rögle som har varit en mardrömsmotståndare för laget under hela säsongen. Lagen har mötts tre gånger under säsongen och Färjestad har bara plockat en poäng av nio möjliga. Ikväll vill man ta säsongens första seger mot Rögle på bortais i Ängelholm.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN