Hemvändaren gör succé – förlänger kontraktet med två år

Daniel Zaar återvände tillbaka till Rögle efter fyra år i bland annat Luleå och Malmö. Nu förlänger hemvändaren kontraktet med Ängelholmsklubben, meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Daniel Zaar förlänger sitt kontrakt med Rögle till och med säsongen 2020/2021, skriver klubben i ett pressmeddelande. Forwarden, som bokförts för 14 poäng på 25 matcher denna säsongen, återvände till Rögle efter fyra år i SHL och AHL med Luleå, Lake Erie Monsters, Cleveland Monsters och nu senast Malmö.

– Jag trivs jättebra här, det känns som jag hittat tillbaka till mitt gamla spel. Det känns som att föreningen har något riktigt bra på gång och jag vill vara en del i det, säger Daniel Zaar i pressmeddelandet.

”Trappat upp väldigt mycket”

Rögles säsong började tungt men Skånes nordligaste SHL-lag har blivit allt bättre och bättre och ligger nu på åttonde plats med 25 inspelade poäng. I en intervju med Hockeybladet efter det senaste Skånederbyt menade Daniel Zaar att laget har trappat upp.

– Lite tung start men sen jag tycker att vi har trappat upp väldigt mycket de senaste månaderna jämfört med tidigare i alla fall, så det är bara att fortsätta att bygga på det, sa Zaar i intervjun med Hockeybladet.

”Har gjort ett mycket bra jobb”

Rögles sportchef, Chris Abott, är nöjd med att den 24-årige forwarden har förlängt sitt kontrakt.

– Det är glädjande att se lokala spelare som Daniel ta sig upp och etablera sig på den här nivån och bli en viktig del i klubbens framgångar. Daniel har gjort ett mycket bra jobb sen han återvände till oss och visat sin kapacitet. Vi är glada över att få chansen att jobba vidare med Daniel de kommande två åren också, säger han i pressmeddelandet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN