Fick nobben av SHL-klubben – nu kan han ha hittat nytt jobb

0
1348
Foto: Bildbyrån

I mars stod det klart att den tyske landslagsforwarden, Felix Schütz, inte fick förnyat förtroende av Rögle. Nu kan han vara nära nytt jobb, enligt den tyska tidningen bz-berlin.de är han aktuell för den tyska storklubben Eisbären Berlin.

Den tyska VM-spelaren Felix Schütz lämnade Rögle efter den gångna säsongen. Nu uppges han vara aktuell för den tyska storklubben Eisbären Berlin. Det är den tyska tidningen bz-berlin.de som skriver att klubbens sportchef bekräftar kontakt mellan klubben och den 29-årige centern.

– Först och främst skulle vi behöva en center. Felix har fortfarande inte bestämt sig och kanske stannar han i Sverige, berättar Richer för sajten och säger också att man vill avvakta en affär för att se vad för spelare som kan tänkas bli tillgängliga på marknaden, säger sportchefen till sajten.

Tysk landslagsman

Schütz är tysk landslagsman och har spelat sju VM för sitt land. Utöver det har han spelat tre säsonger i KHL för flertalet klubbar innan han i januari 2016 anslöt till Rögle där han bidrog med 11 poäng på sex matcher under den säsongen. I år hade han det tyngre och det blev endast 21 poäng på 51 matcher i Ängelholmsklubben, utöver det hade han hela minus 21 i plus/minus statistiken.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.