Efter succén i Hockeyallsvenskan – stortalangen kallas hem

Han lånades ut till Oskarshamn inför säsongen och har gjort storsuccé. Nu kallas stortalangen Lucas Elvenes hem till Rögle igen och spelar redan ikväll.

Inför den här säsongen blev det klart att SHL-klubben Rögle startar ett samarbete med allsvenska Oskarshamn. Tanken var att det skulle bli lättare att skicka spelare lagen emellan. Redan i maj inför den här säsongen blev det klart att Lucas Elvenes tillsammans med sin storebror Ludvig lånades ut till Oskarshamn för att utvecklas. Det har för Lucas del gått över förväntan.18-åringen har varit ett av hela allsvenskans största utropstecken. Med sina 21 poäng på säsongens 22 första matcher är han Oskarshamns bästa poängplockare och ligger på en tredjeplats i allsvenskans totala poängliga.

Kallas hem efter skadeproblemen

Under torsdagsmorgonen kom dock ett dråpslag för Oskarshamn. Rögle plockar hem Lucas Elvenes på obestämd tid. Rögle har åkt på en del skador på forwardsidan vilket lämnar luckor i laguppställningen. En lucka som nu Lucas Elvenes ska fylla. Han gör sin säsongsdebut i SHL redan ikväll när Rögle möter Brynäs på bortaplan i ett viktigt sexpoängsmöte i botten av tabellen.

Läs även: Lucas Elvenes om succéutlåningen: ”Har fått ett stort förtroende av tränarna”

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN