Efter målvaktskrisen – nu agerar Rögle

Rögle har haft en svag inledning på säsongen och målvaktsfrågan har varit i fokus. Nu väljer Rögle att agera, man plockar in den 31-årige kanadensiska målvakten, Justin Pogge.

klubbens hemsida säger man att lagets nya målvakt Emil Kruse har fått dra ett stort lass med tanke på att lagets andra målvakt Ville Kolppanen blev skadad strax före SHL-premiären. Man menar även att i dagsläget saknar laget en målvakt och man väljer då att plocka in Justin Pogge.

– Vi har i dagsläget bara en målvakt i truppen som kan spela och vi behöver två. Vi vet ännu inte när Ville kan komma tillbaka och när vi fick möjlighet att säkra upp målvaktssidan med Justin Pogge så tog vi den chansen, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson.

Spelat i NHL, SHL och KHL

Pogge har spelat i de största ligorna i Nordamerika och Europa. Han kommer senast från spel i Slovan Bratislava i KHL. Han har tidigare spelat tre säsonger i Sverige. Då blev det en säsong i BIK Karlskoga i HockeyAllsvensken och två för Färjestad i SHL. Övriga klubbar Pogge har vaktat kassen för är bland annat Toronto Maple Leafs, Calgary Hitmen och Charlotte Checkers.

Texten uppdateras

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN