Drömvärvning av Rögle – skrivit på ett fem(!)årskontrakt

0
2010
Foto: Bildbyrån
Rögle BK presenterade på morgonen en riktig drömvärvning. Den tvåfaldige världsmästaren Dennis Everberg återvänder till Rögle och han har skrivit ett riktigt långtidskontrakt.

Dennis Everberg lämnade Rögle våren 2014 och sedan dess har han hunnit med att bland annat spelat hockey i NHL, AHL, KHL och nu senast för Zug i Schweiz (NLA), där laget föll mot Bern i finalen.

– Jag ser verkligen fram emot att komma hem och återförenas med flera gamla lagkamrater från juniortiden i Rögle som Zaar, Brithén och Sjögren. Det var roliga år och nu återförenas vi igen, när vi fortfarande är mitt i karriären. Jag är fortfarande sugen på att vinna, det är därför jag håller på med det här och vill ha min bästa hockey framför mig, säger Dennis Everberg inför återkomsten i Rögle, i ett pressmeddelande.

Skrivit långtidskontrakt

Dennis Everberg har varit på Rögles önskelista under en längre tid och bär han nu väljer att flytta hem. Så skriver Rögle på ett riktigt långtidskontrakt. Everberg har skrivit under ett femårskontrakt med Rögle. Och lagets sportchef Chris Abbott är mer än nöjd över värvningen av Everberg.

-Vi är mycket stolta över att ännu en klasspelare fostrad i Rögle väljer att återvända till Ängelholm och ett långtidskontrakt när han står på toppen av sin karriär. Dennis är redan vid 27 års ålder en mycket erfaren och framgångsrik spelare. Dennis kommer, med alla sina olika spetsegenskaper att tillföra ännu en dimension till vår offensiv lineup, säger Chris.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.