Brynäs värvar forward från Rögle: ”Vi får in en mycket fin spelarkaraktär”

0
451
Foto: Bildbyrån

Brynäs fyller på. Idag meddelade klubben att man värvat konkurrenten Rögles trotjänare, Christopher Liljewall. 

Brynäs meddelade under onsdagen att man värvar en forward från konkurrenten Rögle. Man plockar in den hårt arbetande forwarden, Christopher Liljewall, som under uppmärksammade former fick lämna sin moderklubb för några veckor sedan.

”Vi får in en mycket fin spelarkaraktär”

Under den gångna säsongen stod forwarden för 19 poäng på 43 matcher innan han skadade sig i slutet av säsongen. Sportchefen i Brynäs, Stefan Bengtzén, är nöjd över att man kommit överens med Liljewall och hoppas att han kan bidra med hårt arbete.
– Vi får in en mycket fin spelarkaraktär och en hårt jobbande center. Jag har haft koll på Christopher ett tag nu och är väldigt glad över att han valt att skriva ett avtal över två år med oss, säger sportchef Stefan Bengtzén i ett pressmeddelande.

Han har varit Rögle BK trogen under hela karriären med två kortare avbrott. Bland annat var han med säsongen 2009/10 och förde upp Växjö från HockeyAllsvenskan till SHL. Samma resa har han också gjort med Rögle. Totalt har han spelat 219 matcher i SHL och producerat 59 poäng. Kontraktet med Liljewall är skrivet över de kommande två säsongerna.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 19 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.