BERTOV: ”Rögle kommer bli säsongens överraskningslag”

I dagarna kunde vi avslöja att backen Daniel Bertov skrivit på ett tvåårskontrakt med Rögle BK inför kommande säsong. Nu är backen presenterad som Rögles sjätte nyförvärv inför kommande säsong.
-Rögle kommer bli säsongens överraskningslag, säger Daniel Bertov till Hockeybladet.nu

Daniel Bertov blir Rögles sjätte nyförvärv för kommande säsong. Han har som vi tidigare avslöjat skrivit under ett tvåårskontrakt med Rögle. Daniel är fostrad i HV71 men har aldrig spelat seniorhockey med föreningen. SHL-debuten gjorde han i Färjestad. Bertov var med och spelade upp Leksand i SHL och tillbringade där två säsonger.

– Jag känner att jag haft en bra utveckling under mina år i Leksand och känner mig nu redo för nästa steg i min karriär. Efter att ha suttit ner med Chris Abbott, sportchefen känner jag att jag vill vara med på den spännande resa som Rögle gett sig in på. Jag har fått en bra bild av klubben och ser fram emot att ansluta till organisationen, säger Daniel Bertov i ett pressmeddelande.

Stort intresse kring Bertov

Efter Bertovs succé i Leksand så var intresset stort kring backen och flertalet klubbar inklusive Leksand själva ville ha kvar tvåvägsbacken som nu återförens med Ben Youds som han bildade backpar med under sin första SHL-säsong. Bertov ser fram emot flytten ner till Ängelholm.

– Rögle har något på gång och det kommer bli säsongens överraskningslag. Chris och Cam Abbott är extremt duktiga så det ska blir sjukt kul att flyta ner. Jag har fortfarande min lägenhet och sambo kvar uppe i Leksand så nu återstår det att leta lägenhet i Ängelholm säger Bertov till Hockeybladet.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN