Pantern lånar ut nyckelspelaren till SHL

Malmö Redhawks har ett gäng med skador. Det gör att klubben tvingas agera. Man lånar in forwarden Axel Wemmenborn från samarbetsklubben IK Pantern.
– Vi tar det dag för dag, eller match för match med Axel, säger Håkan Åhlund till Sydsvenskan.

Det var i torsdagens bortavinst mot Växjö som Malmö Redhawks center Andy Miele råkade ut för en bentackling och blir borta på obestämd tid. Dessutom fick Redhawks Lukas Haudum avstängd i två matcher för en knätackling och sedan tidigare har Malmö Redhawks forwardsen Rhett Rakhshani och Daniel Zaar på skadelistan.

Skadorna innebär att klubben tvingas agera. Nu lånar man in forwarden Axel Wemmenborn från samarbetsklubben IK Pantern. Forwarden har hittills under säsongen svarat för sex poäng på elva matcher i HockeyAllsvenskan.

– Under andra halvan av förra säsongen var Axel oerhört stark. Han är en kvick och snabb spelare med ett bra skott. Han har också en stor arbetskapacitet. Jag tror att han passar väl in hos Malmö, säger Panterns tränare Håkan Åhlund till sydsvenskan.se och fortsätter:

– Vi tar det dag för dag, eller match för match med Axel. Vi får se hur vi mår som lag efter onsdagsmatchen, men det är klart att vi försöker hjälpas åt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN