MATIAS LASSEN: ”Vi har en jäkligt bra känsla i laget”

Han lämnade Mora för spel i Malmö Redhawks under den senaste säsongen men fick inget nytt förtroende i Redhawks när säsongen var slut. I tisdags ställdes Matias Lassen mot sin tidigare klubb när hans nya klubb, IK Pantern, ställdes mot Malmö Redhawks.

– Det känns bra, som en försäsongsmatch ska kännas tycker jag. Många misstag och lite sådär men jag tycker vi gör många bra saker också, säger Matias Lassen till Hockeybladet.

Den senaste säsongen började Lassen i Mora men efter 17 matcher blev han klar för spel i Malmö Redhawks där det blev 25 matcher för den 22-åriga backen som även vikarierade som center stundtals under den senaste säsongen i Malmö.

– Jag hade en bra säsong i fjol och det är kul att få komma till Pantern och jag ska göra det bra här också, säger backen.

Positiv inför säsongen

Trots att IK Pantern föll med 2-0 mot Malmö Redhawks under tisdagen var Matias Lassen positiv efter matchen.

– Vi har en jäkligt bra känsla i laget. Jag tycker det ser bra ut. Det är svårt att säga när vi bara spelat en träningsmatch men jag är positiv.

Inför matchen laddade Pantern upp med fys och ispass och det var något som Matias Lassen kände av.

– Kroppen är sliten. Vi körde ganska hårt i morse med fys och rejält ispass så det kändes ganska så mycket. Det kommer kännas bättre och bättre under de kommande träningarna och matcherna, avslutar Lassen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN