Weinstock firar 400 matcher med Örebro

Under kvällens bortamatch mot Brynäs gör Marcus Weinstock sin 400:e match för sitt kära Örebro som han representerat sedan säsongen 10/11.
– Det känns förstås fantastiskt roligt att ha få varit med och bidra under hela den här resan.

Weinstock började sin resa med Örebro i HockeyAllsvenskan säsongen 10/11 efter att ha representerat Leksands IF säsongen innan. I Örebro blev det totalt tre säsonger då laget, efter säsongen 12/13, tagit klivet upp i SHL. Minnena är många och i en intervju med na.se berättar han om sina två favoritminnen under sin tid med laget.

– Den första i Ängelholm när vi tog steget upp i SHL. Vi åkte ner med ett bra utgångsläge och hoppades förbättra det mot Rögle. Vi fick en bra resa i matchen, ledde med några mål och vann. Vår match var slut tidigare än den mellan Timrå och Leksand. Jag minns att jag fick veta av Niklas Jihde och Johan Tornberg, som refererade vår match, att det var klart, att Timrå vunnit. Det blev helt galet, den känslan glömmer jag aldrig, säger han i intervjun med na.se

Det andra minnet kommer från Karlstad där Weinstock tillsammans med sitt lag debuterade i SHL.
– Första SHL-matchen i Karlstad. Det var klubbens första SHL-match, det var min första SHL-match, det var i stan där jag är uppväxt och stämningen i arenan var helt magisk med alla örebroare på plats. Att vi dessutom lyckades vinna över Färjestad efter straffar gjorde inget sämre, berättar han i intervjun med na.se.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN