Sundblad: ”Vi ska avsluta snyggt”

Örebros säsong slutar på torsdag, redan nu står det klart att de hamnar i ingenmansland. De kan inte nå slutspel och de är klara för spel i SHL nästa säsong.
– Vi ska avsluta på ett bra sätt, säger Niklas Sundblad till Hockeybladet.

Örebro hade högt ställda förväntningar och mål inför säsongen, nu klarade de kontraktet utan att behöva kvala med ett nödrop. Två matcher återstår och Örebros prestation kan vara avgörande för både slutspel och kvalspel, trots att man inte har något att spela för.

– Det är trist att vi inte är med och slåss om slutspelsplats, samtidigt är det skönt att ha säkrat SHL-platsen. Det vart målet efter att vi förlorat så många matcher på rad, säger Niklas Sundblad, huvudtränare i Örebro till Hockeybladet.

Nu är Örebro ute på en avslutande roadtrip med match ikväll mot Rögle och avslutar borta mot Karlskrona på torsdag. Laget har inget förutom äran att spela för, men att bara spela av matcherna är inget som Sundblad vill se sitt lag göra.

– Det betyder så mycket för så många. Rögle vill undvika sistaplatsen och Karlskrona vill gå till slutspel. Vi åker med fullt manskap så när som på Bobbo Petersson som är magsjuk och (Viktor) Ekbom som precis tagit av gipset. Vi går in för att vinna matcherna och få en bra avslutning.

Vill avsluta snyggt

Sundblad poängterar till Hockeybladet att det inte finns några planer att bara ställa in skridskorna vare sig i Ängelholm ikväll eller i Karlskrona i övermorgon.

– Visst är vi glada att vi spelar i SHL nästa säsong, men vi ska avsluta på ett bra sätt. Vi ska vinna våra två återstående matcher och få en bra känsla inför nästa säsong.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN