Oviss framtid för Örebrobacken

Österrikaren Dominique Heinrich har haft svårt att få speltid i Örebro på sistone. Nu när Nicklas Grossmann har anslutit till klubben blir konkurrensen på backsidan ännu tuffare. Frågan är om Heinrich tid i Örebro börjar lida mot sitt slut? 

Minus sju i plus/minus-statistiken och snålt med speltid har varit lite av ett signum för Dominique Heinrich denna säsong. Han har vid många tillfällen varit uppsatt som extraback och har under denna säsong haft svårt att få speltid. Nicklas Grossmann blev klar för Örebro förra veckan, och med det får Heinrich ännu en konkurrent att försöka slå för mer speltid.

”Han platsar inte”

Örebros tränare Lasse Ivarsson har förklarat varför österrikaren har fått så lite speltid på sistone, och varför han var petad i matchen mot Brynäs i november

– Han platsar inte, som det är i nuläget, säger Örebros tränare Lasse Ivarsson till NA.se

Enligt Ivarsson är finns det en del saker i det defensiva spelet som Heinrich måste träna på för att få en större roll i laget.

–  Dominique vet vad han ska jobba med, och det är framförallt i defensiven då. Spelet utan puck behöver han bli bättre på. Det vet han om och tränar på, säger Ivarsson till NA.se

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN