Örebro vill fortsätta segersviten

Med tre raka segrar i bagaget vänder Örebro nu hem till Behrn Arena. För besöket står nykomlingen Mora, och Örebro har inga andra planer än att ta tre poäng. 
– Vi är inne i ett bra flyt just nu och det är väldigt svårt att slå oss här hemma, säger tvillingbrodern, Tyson Spink till Hockeybladet.

Örebro har överraskat många såhär i inledningen av SHL och står noterat för 11 poäng på sju omgångar. Det placerar laget på en stabil sjundeplats i tabellen.

Senast slog man Malmö Redhawks efter förlängning och idag väntar ett nytt motstånd i form av nykomlingen, Mora IK.

– Vi är inne i ett bra flyt just nu och det är väldigt svårt att slå oss här hemma i Behrn Arena, vi tummar inte på något i försvaret och det blir tungt att möta oss, varnar tvillingbrodern, Tyson Spink, inför kvällens match.

”Jag tycker att vi har anpassat oss till ligan väldigt fort”

Just bröderna Spink, Tylor och Tyson har börjat säsongen riktigt bra för Örebro där Tyson har stått för fem poäng medan Tylor har noterats för fyra poäng under säsongsupptakten.

– Det har gått bra för oss. Jag tycker att vi har anpassat oss till ligan väldigt fort, vi visste att det skulle bli tufft då vi aldrig tidigare har spelat på en liknande nivå, men jag tycker att vi har bevisat att det är här vi hör hemma, säger Tyson Spink om succén för bröderna.

Motståndet Mora då? Ja, de vann och vände i lördags ett tidigt 0-2 underläge till seger 5-3 mot de regerande mästarna HV71. John Persson var matchens gigant med tre gjorda mål. Därmed bröt Mora en fyra matcher lång förlustsvit.

Senaste matcherna för lagen:

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN