Örebro sparkar NHL-forwarden efter bara fem matcher

Örebro sparkar NHL-forwarden, Josh Ho-Sang, efter bara fem matcher, det river klubben på sin hemsida på onsdagsförmiddagen.
– Josh ligger långt efter i träning, säger Niklas Johansson.

Det blev inte som det var tänkt och därför sparkar Örebro NHL-forwarden, Josh Ho-Sang, efter bara fem matcher. Ho-Sang kom med stora förväntning till Örebro i slutet av januari, det blev bara fem matcher och en poäng för kanadensaren från New York Islanders.

– Vi är tacksamma över att vi har fått den här chansen av New York Islanders. Tyvärr känner vi att det inte har blivit som vi hade tänkt oss. Josh ligger långt efter i träning sett till övriga gruppen och anpassningen till vårt spel har inte gått så snabbt som vi hoppades. I vår situation och inför slutspurten av grundserien känner vi att det här är det bästa för vår del. Vi önskar Josh lycka till i hans fortsatta karriär, säger Niklas Johansson, sportchef i Örebro till klubbens hemsida.

Vart Josh Ho-Sang hamnar nu är än så länge oklart.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tio + 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN

[td_block_4 block_template_id="td_block_template_17" category_id="_related_tag" custom_title="ANDRA LÄSER OCKSÅ" header_color="#383cf7" header_text_color="#ffffff" sort="featured" td_ajax_filter_type="td_taxonomy_ids_filter"]