Örebro satsar på den sportsliga organisationen – ”ha det övergripande strategiska ansvaret”

Örebro gör förändringar i den sportsliga organisationen. Bland annat kommer klubben att tillsätta en General Manager, meddelar klubben på sin webbplats.

Örebro satsar på den sportsliga organisationen. Sportchefen Niklas Johansson är klar för ytterligare två säsonger i klubben. Samtidigt står klart att Örebro kommer att rekrytera en General Manager, skriver klubben på sin hemsida.

– För att ta ytterligare steg mot den sportsliga delen av vår vision att ”Örebro Hockey skall vara Sveriges bästa ishockeyklubb vad det gäller sportslig kvalitet” så ser vi ett behov av att rekrytera en General Manager. Den huvudsakliga uppgiften för vår nya ”GM” blir att ha det övergripande strategiska ansvaret för Örebro Hockeys sportsliga utveckling, vilket inkluderar både A-laget och Juniorverksamheten samt samordningen mellan dessa. Rekryteringsarbetet är i uppstartsfasen och planeras vara genomfört under första halvåret 2019, säger Örebros VD Mikael Johansson till klubbens hemsida.

Sportchefen Niklas Johansson har varit i Örebro sedan 2016/2017 och nu väntar ytterligare två säsonger i Örebro. VD:n Mikael Johansson säger så här om sportchefen.

– Niklas Johansson kommer även i fortsättningen att arbeta vidare med ansvar för A-laget och han har en värdefull erfarenhet med sig i denna roll och även ett väl utvecklat kontaktnät, säger Johansson till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN